Votare condidaturi

Moderator: Raiu Sergiu

Votati va rog un candidat pentru REGIUNEA VEST (termen vot 11 martie, ora 00.00)

BOGDAN ALEXANDRA IOANA
13
59%
PASCARIU EMANUEL
6
27%
TRUȚA MARIA DANIELA
3
14%
de caius -Reprezentant ONG
#65
BOGDAN ALEXANDRA IOANA, președinta Asociației „Autism Helping Hands” Petroșani, Jud. Hunedoara, înființată în 2017 unde în prezent beneficiază de terapie 10 copii cu TSA. În calitate de mamă a unui copil cu TSA înțeleg pe deplin nevoile copiilor speciali și îmi doresc să mă implic în lupta pentru drepturile și nevoile lor. Încă din anul 2017 am luptat pentru a deschide un centru de terapie în orașul nostru, iar cu răbdare, multă muncă și perseverență am reușit.

PASCARIU EMANUEL, vicepreședinte al Asociației „Copii și Zâne” din Timișoara, începând din decembrie 2016. Asociația „Copii și Zâne” desfășoară activități educative și recreative pentru copii cu întârzieri în dezvoltare, dar și pentru copii tipici. Prin proiectele sale educaționale și de informare, asociația promovează modalități eficiente de îngrijire, educație și integrare, urmărind bunăstarea copiilor și a părinților acestora și valorizarea potențialului fiecăruia. În prezent, asociația are 38 de beneficiari, din care 20 sunt diagnosticați cu Tulburare de Spectru Autist. Sunt absolvent al Facultății de Științe Economice, licențiat în Management și Marketing, însă în ultimii 15 ani am activat în mediul ONG ca președinte al AEGEE-Timișoara, secretar în Asociația „Construiește-ți lumea” ce urmărea dezvoltarea de programe educaționale pentru copii și adolescenți, voluntar al Asociației „Autism Infantil” Timișoara din 2014, aceasta din urmă transformându-se în Asociația „Copii și Zâne”. Cunoscând în ultimii ani cauza copiilor cu autism prin proiectele la care am luat parte, am căutat să urmez cursuri prin care aș putea ajuta mai mult: un curs de tehnician ABA (Registred Behavior Technician) desfășurat de un BCBA în 2017 și școala de vară pe Organisational Behavior Management la Universitatea Vrije din Amsterdam, în 2018. În calitate de vicepreședinte al asociației, sunt implicat direct în deciziile organizatorice, proiectele de dezvoltare, strângere de fonduri sau de informare.

TRUȚA MARIA DANIELA președinta Asociației „Autism Lumea Mea” din Hunedoara. Am deschis aceasta asociație în urmă cu 5 ani ca să îmi ajut copilațul cu TSA și alți copii ce suferă de această tulburare. În prezent la noi în centru fac terapie 16 copii. Sper să avem o bună colaborare, să ajutăm cât mai multe persoane cu autism.

Mai puternici pentru copiii cu autism!