Va invitam sa completati formularul privind nevoile dumneavoastra de formare in domeniul Advocacy.

Moderator: Raiu Sergiu

de caius -Reprezentant ONG
#28
Stimați participanți,

Help Autism va organiza începând cu luna martie un program de pregătire pe teme legate de advocacy. Vom organiza la nivel regional un număr de opt traininguri pentru ONG-urile implicate în rețeaua națională pe subiecte precum planificarea unui proces de advocacy, dezvoltarea de strategii, dezvoltarea de abilități, integrarea demersurilor de advocacy în strategia organizației proprii și a rețelei naționale.

În același timp, pregătim și un manual de advocacy care să vă ajute la nivel practic în activitatea dumneavoastră. Scopul final al acestei serii de activități este de a crește capacitatea pentru un număr 40 de ONG-uri, respectiv 80 de persoane care fac parte din acestea, pentru a se implica în formularea și promovarea de propuneri alternative la politicile publice inițiate de Guvern, prin advocacy, în domeniul furnizării serviciilor specializate integrate adresate copiilor cu tulburări din spectrul autist și familiilor lor.

Pentru formularea conținutul specific al cursului de formare vom ține cont de experiența, nevoile, cunoștintele anterioare, de nivelul de competențe pentru a răspunde cât mai bine obiectivelor dumneavoastră.

În acest sens, vă rugăm să completați formularul disponibil pe pagina https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform, oferind cât mai multe detalii la întrebări. Răspunsurile sunt confidențiale și vor fi utilizate doar pentru formularea curriculei pentru cursuri. Întrebările marcate cu * sunt obligatorii. La traininguri se pot înscrie două persoane/organizație.

Termen pentru completarea chestionarului: 28 ianuarie 2019

Pentru orice întrebări, nu ezitati să mă contactați la septimius.parvu@helpautism.ro

Vă mulțumim!

Mai puternici pentru copiii cu autism!